Kitört a kötőhártya-gyulladás a Tamaulipas; nem ok az aggodalomra

Kitört a kötőhártya-gyulladás a Tamaulipas; nem ok az aggodalomraTamaulipas 16 ezer esetben a kötőhártya-gyulladás regisztrált január 2018 hogy dátuma, melyet az Állami Egészségügyi Minisztérium. Kötőhártya-gyulladás egy gyulladás a kötőhártya, általában az okozza, vírusok, baktériumok, vagy allergia . A kötőhártya lehet, gyulladt allergiás reakció következtében, hogy a por, penészgomba, állati szőr, vagy pollen , lehet irritált a keresetet a szél, a por, a füst, a más típusú szerek, amelyek a levegőszennyezés. Előfordulhat továbbá, irritáció miatt egy nátha, vagy a kanyaró járvány . Az ultraibolya fény elektromos ív hegesztés, egy szolár lámpa, vagy akár az erős napfény tükröződik a hó irritálhatja a kötőhártya. A járvány, amely élt a régióban, annak köszönhető, hogy az éghajlati változások, valamint az erős szél felvett. A hatóságok nem vizsgálják vészhelyzet a több mint 15 ezer jelentések.

A fertőzések egy vírusos eredetű

Kötőhártya-gyulladás lehet szerződést, ha az a személy, aki már érintkezés, fertőzött kéz, vagy a törölköző. A fertőzések egy vírusos eredetű – mivel a vírus a fertőzött személy a levegőben terjed – vagy a baktériumok. Az utóbbi okozta egy felhalmozódása a baktériumok a szeme, hogy jöhet bármilyen más fertőzés előállított bármely területen a test. Ez is lehet egy irritáció okozta vegyi anyagokkal, a szél, a por, a füst, vagy bármilyen más típusú környezeti szennyezés. Tünetek, kötőhártya-gyulladás azonnal elismerésre kerülnek, mint a szem reddens, könnyek több. Is, égő érzés, hogy egy idegen test, a szem belsejében. Kötőhártya-gyulladás nagyon fertőző is lehet, ezért nagyon fontos, hogy alaposan mosson kezet fertőtlenítő szappan, papírtörlő is megteszi. Ezek után egyszerű intézkedések, óvatosan tisztítsa meg a folyadékot, hogy jöjjön ki a szemét. Csökkenti a kellemetlen okozta viszketés, viszketés, célszerű használni tömöríti a meleg vagy hideg vízzel. Továbbá ne smink, kontaktlencse. Szükséges, hogy menjen el egy szakorvoshoz, mert ha a fertőzés bakteriális, az orvos kezeli a kezelés antibiotikum szemcsepp vagy fertőtlenítő kenőcsök. Colitis ulcerosa egy krónikus gyulladásos bélbetegség (IBD), hogy gyulladást okoz, a bélés a vastagbél. De tudtad, hogy a hatásai terjed ki a szemed?

Első lépés, hogy ellenőrizzék a colitis ulcerosa

Első lépés, hogy ellenőrizzék a colitis ulcerosaNem felügyelt UC is generál szemgyulladás ez ahhoz vezethet, hogy uveitis, iritis, episcleritis, száraz szem. Hogy oldja meg a uveitis, az első lépés az, hogy ellenőrizzék a fekélyes colitis. Azonban a szemészek is előírják, szemcsepp, amely segít megszüntetni a tüneteket, mint a bőrpír, duzzanat. Ezek a gyógyszerek is írják, mint injekciók vagy tabletta. Episcleritis történik, ha a külső réteg a fehér, a szem — a episclera — gyulladt. A leggyakoribb tünet a kötőhártya a szem. Egyesek csak a tapasztalat ez a tünet, még mások is kellemetlen érzés, valamint az érzékenység, a szem. Episcleritis általában megoldja a két-három hét, de tarthat tovább, recer az ember él UC ha a colitis ulcerosa nem jól sikerült Episcleritis általában elmúlik magától, mint a colitis ulcerosa kezelik. Azonban vannak bizonyos gyakorlatok, gyógyszereket, hogy az orvos javasolhatja. A hűvös borogatás hideg műkönny lehet enyhíteni a fájdalmat, kellemetlenséget. Ha nem nyújt enyhülést, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek, mint az ibuprofen segíthet kezelni episcleritis. Az emberek, akik gyulladásos bélbetegség (IBD), mint a colitis ulcerosa nagyobb a valószínűsége, hogy egy IBD-vel kapcsolatos-vitamin-hiányban, amely növeli a kialakulásának esélyét száraz szem betegség. Ha egy személy nem termel elég egészséges a könnyek, hogy kenje a szem felszínét, ez a személy lehet fejleszteni, száraz szem betegség.

Kezeli az oka a száraz szem

A tünetek közé tartozik egy égő érzés, homályos látás, szúrós szeme, túlzott könnyek. Kezeli az oka a száraz szem — colitis ulcerosa — egyértelmű, hogy a tünetek. Súlyosságától függően a száraz szem tünetei, egy szem orvos javasolhatja over-the-counter műkönnyet, hogy kenje a szem, antibiotikummal kell kezelni, inflammationm szemet szúr, hogy ösztönözze a könnyek, kábítószerek, hogy növelje a könnytermelés, vagy a vér szérum csepp, hogy növelje a könnyek. ritis a leggyakoribb típusú uveitis. Ez történik, amikor az írisz, a színes gyűrűt, hogy a karikák a szem tanuló, begyullad. Iritis hatással lehet az egyik szemét egy időben vagy mindkét szemen. Ennek időtartama 6-8 hét. A tünetek kivörösödés, fájdalom vagy kellemetlen érzés, fényérzékenység, csökkent látás. Mert a iritis colitis ulcerosa, szükséges, hogy első kezelni colitis ulcerosa. Egyéb kezelések segítenek enyhíteni a fájdalmat, a gyulladást. Szteroid, illetve tágulnak szemcsepp segít, hogy csökkentse a fájdalmat, a gyulladást. Ha nem kezelik, iritis vezethet, hogy a szürkehályog, a sérült tanulók, glaukóma, kalcium lerakódások a szaruhártya, vagy a duzzanat, a retina. Nem mindenki a colitis ulcerosa fejlesztése szem feltételek, de a legjobb módja, hogy megakadályozza őket, hogy működjön együtt orvosával, hogy hatékonyan kezelje a IBD. Emellett ügyeljünk arra, hogy a rendszeres látogatások a szemorvos, így az esetleges szövődmények kimutatható a kezdete. A korai kezelés a legjobb módja annak, hogy fenntartsák az egészséges látás.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *