Teafa, levendula, rozmaring … illóolajok, hogy a pikkelysömör ellen

Franciaországban, 3 millió ember szenved pikkelysömörben. Ha ez a bőrbetegség, sem komoly, sem fertőző, továbbra is nehéz élni a napi … Szerencsére, néhány illóolajok csökkentik a tüneteket. Tudjuk számba venni.

Mi a pikkelysömör?Mi a pikkelysömör?

A pikkelysömör “multiplex” (amely az esetek 80%), gyulladásos bőrbetegség, amely az okozza, hogy egy rendkívül gyors sejt forgalom. Míg a bőr sejtek általában egy élettartama 28 nap (átlagos), az emberek, akik szenvednek pikkelysömörben, ez a késedelem nem haladja meg a 7 nap … Egy jelenség, amely egy genetikai eredete: az felel meg, Hogy “szegény programozás” az immunrendszer.

Ennek eredményeként, elváltozások jelennek meg a bőr felszínén: vizuálisan, ezek a piros foltok jól körülhatárolható fedett fehéres halott bőr, szőr. Ezek az elváltozások honosított: a legtöbb gyakran található szinten a fejbőr, könyök, ágyéki régióban térdre. Ha pedig ezek néha fájdalmas, általánosságban elmondható, hogy karcolás nagyon …

A pikkelysömör egy olyan betegség, amely alakul át visszatérő “ingadozás”, tarkított tünetmentes szakaszok. Ha ez a feltétel nem fertőző, (dátum) lehetetlen kezelni, véglegesen pedig igazi társadalmi, pszichológiai következményei.

Kombinálva más “klasszikus” kezeléseket, függetlenül attól, hogy helyi (corticotherapy, termikus gyógyít ...) vagy szisztémás (subcutan injekció, infúzió formájában …), illóolajok valóban javítja a jól-lét, a beteg.

Hogy megnyugtassa gyulladás

Hogy megnyugtassa gyulladásA leghatékonyabb a teafa illóolaj ( M elaleuca Alternifolia ) : 2012-ben, egy Amerikai tanulmány kimutatta, hogy a fő összetevő, a molekula, az úgynevezett Terpinene – 4 – ol, lehetővé tette, hogy Nyilvánvalóan csökkenti a bőrpír. Ez egy erős gyulladáscsökkentő szer lehet használni, mint a bőr az alkalmazás, a terhes nők több mint 5 hónap, illetve a gyermekek 3 éves korban, amelyet hígítva növényi olaj. Irányban

Ha a kezelendő terület kicsi, alkalmazni. 3. 4 csepp helyben, 2, 3-szor egy nap, 2-3 hét.

Gyulladáscsökkentő, gyógyító, az alapvető rozmaringolaj, hogy verbenone ( Rosmarinus officinalis CT Verbenone ) javasolt abban az esetben, akné, pikkelysömör vagy az ekcéma. Tilos, hogy terhes, az idősek, a csecsemők, a gyermekek 7 éves korig. A nagy felület kell hígítani, hogy 20% – os növényi olaj alkalmazása előtt dermális. Irányban

Ha a kezelendő terület kicsi, alkalmazni, 2 csepp helyben, 2, 3-szor egy nap, 3 hét.

A boróka illóolaj ( Juniperus Communis ) is tartalmaz Terpinene-4-ol, a híres gyulladáscsökkentő molekula, hanem Alfa-pinene, fertőtlenítő molekula. Kerülje a terhes, illetve szoptató nők, gyerekek 3 év alatti; híg a növényi olaj alkalmazása előtt a bőrön keresztül történő. Irányban

: híg 3 csepp 20 csepp borágó vagy ligetszépe olaj, alkalmazni helyben.

Hogy megnyugtassa a viszketés

Az igazi Svájci bicska, illóolaj, levendula igaz ( Lavandula Officinalis ) nagyon jól tolerálható a gyermek (3 hónapos). Gazdag Linalol (egy molekula, amely részt vesz a regeneráció, a bőr), megnyugtatja a viszkető, valamint megkönnyíti a hegesedés . Tilos a terhes nők alatt 3 hónap. Irányban

használata: ha a terület kicsi, 2 alkalmazni tiszta csepp, meg kell újítani, ahányszor szükséges. Ha a terület nagyobb, egy fürdőt a levendula illóolaj, keverés 15 csepp 4 evőkanál. S. A tej a szervezetet, hogy híg, meleg víz.

Hogy megakadályozzák a válságok

A stressz, a szorongás vagy két pszichológiai tényezők, amelyek kiváltó pikkelysömör járványok. Ugyanakkor nem ők az egyetlenek.

Nyugtató, pihentető, az illóolaj Római Kamilla ( Chamaemelum Nobile ) hat az idegrendszerre. Ez is egy gyulladáscsökkentő hatása. Felejthetetlen! Tilos a terhes nők alatt 3 hónap. Utasítások

: ha akut szorongás, hely 1 tiszta csepp a nyelv alá, hogy megújult 15 percenként kb. Ha nem, stressz, lélegezz mélyen az üveg, vagy használja az illóolaj, diffúzor.

Hatékony receptje illóolajokHatékony receptje illóolajok

Egy üres üveget, keverjük össze 20 csepp illóolaj Római kamilla + 20 csepp valódi levendula illóolaj + 40 csepp teafa illóolaj + 80 csepp argan növényi olaj.

Óvatosan kell alkalmazni a 4 8 csepp a szinergia illóolajok, hogy a pikkelysömör (a bőr vagy a fejbőr). Megújíthatja az alkalmazás a 2-3-szor egy nap. Nem ajánlott terhes vagy szoptató nőknek, valamint gyermekeknek 6 éves kor alatt.

Figyelem: ne felejtsük el, hogy végezzen allergiás vizsgálat a ránc a könyök 24 órával a felhasználás előtt.

Köszönöm, hogy a szakértők a La Compagnie des Sens .

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *