Tisztítás a máj: hogyan kell csinálni?

A gyönyörű napon érkezik meg, vagy a kúrák, az úgynevezett “detox” virágzik a sugarak, akár a szupermarketben vagy a gyógyszertárban. Már nem számolja a termékek a piacon, amely büszkélkedhet a tisztítás a máj fentről lefelé, mint például a máj tavaszi nagytakarítás! Articsóka, fekete retek, a növények, a pole pozíciót a kezdőcsapatban. Kész, méregteleníteni!

Miért a máj kell tisztítani?Miért a máj kell tisztítani?

A fő funkciója a máj az, hogy kiszűrje a vér. Segít, méregtelenítő, régi vörös vérsejtek, drogok, s digest kövér keresztül az epe. De mint minden szűrő, néha meg kell tisztítani, hogy teljes mértékben hatékony.

Néhány alkalommal az év különösen kedvez ez a nagy tisztítás, mint a tavaszi. Valóban, a test jön ki a fesztiválok, kiadós ételeket, télen a betegségek. A test fáradt, kissé piszkos. Tisztító a máj az első reflex kell, hogy legyen.

Mit kell gondolni, tisztítja a májat?

Fáradtság, lassú emésztés, fejfájás , megfázás többször, a lista messze nem teljes. A reflex, hogy tiszta a máj:

 

  • Mielőtt egy gyógymód a vitaminokat, mert a máj kedvez a felszívódás,
  • Mielőtt egy diéta, így a máj megszünteti a zsírok, a felesleges hulladék,
  • Miután túl sok evés vagy a gyógyszeres kezelés, ami erősen hangsúlyozta a máj

Néhány szokást, hogy megőrizze a máj

Mielőtt gondolkodás a gyógymódot, hogy tisztítsa meg a máját, először is meg kell megfigyelni a szokások, valamint felülvizsgálja a néhány, amelyek hozzájárulnak a szennyeződés. Egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend ajánlott. Válasszon egy diéta, hogy alacsony az állati zsírok, mert ezek sok stressz, a májat, az emésztést. Alkohol, a cigaretta vagy a felelős a jelenléte sok mérget, hogy szennyezik a testet, különösen a máj. Határ hús, az édes termékek előnyben a zöldségeket, gyümölcsöket. Igyál sok vizet, mivel elősegíti minden megszüntetéséhez szükséges funkciókat. Végül, tudom, hogy a stressz, a fáradtság törvény közvetlenül a máj által lassul a tevékenységét.

A növények, a legjobb barátok, a máj.A növények, a legjobb barátok, a máj.

Így megértettük, hogy az a reflex, hogy tiszta a máj az első dolog. Most meglátjuk, hogyan adja vissza a fiatalok. Ez maga a természet, hogy jön a mentő, mivel a legjobb szövetségesünk lesz, növények, valamint a számtalan előnyeit.

Beszéljünk először a hagyományos citromlé , az igazi orvosság a nagymama, akinek a hatása bizonyult. Reggel elviszik a meleg víz, felébreszti az emésztő rendszer, csatornába, valamint serkenti a máj, lehet naponta.

A növény oldalon, említhetjük három főszereplői, akik rendszeresen visszatérnek az élen: fekete retek , articsóka, pitypang. A fekete retek kell, mert ez a végső máj tisztító. Az articsóka egy ösztönző intézkedés, pitypang segít a megszüntetése méreganyagok.

Ön is használja aromaterápia a méregtelenítő gyógymód. Hiszem, hogy az illóolaj, borsmenta , a referencia, hogy serkentik az emésztést, önmagában vagy kombinálva más esszenciális olajok, mint például a rozmaring verbenone, boróka, citrom vagy répa.

Milyen frekvencián ?Milyen frekvencián ?

Néhány opt a mindennapi méregtelenítő reflexek, mint a citromlé reggel, vagy gyógyteák venni a nap folyamán.

A többiek, a választás a kúrák, körülbelül húsz napig évente több alkalommal. Ideális esetben a két gyógymód ajánlott a tavasz, ősz, mint ezek a változások a szezonban különösen nagy kihívást jelent a szervezet.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *